Ett skråblikk -på nordmenn og bærekraft

Vi åpner med å la oss utfordre av Tristram Hooley, en eminent engelskmann som etter hvert har veldig god kjennskap til karriereveiledningsfeltet i Norge. Hooley er professor ved Høyskolen i Innlandet og professor ved Universitetet i Derby.

Tør du å se på når han utfordrer oss nordmenn, vi som har et helt nasjonalt tverrsektorielt kvalitetsrammeverk vi skal spre i alle landes kroker? 

Karrierefestivalen 2022

Som tidligere er den gratis, digital og lett å følge med på hele uken 22.- 28.august. Vi vil rydde enda mer plass til "Åpen mikrofon", og utfordrer alle om å ta kontakt for å vise frem gode ideer og prosjekter der du jobber. 

Tematikken for Karrierefestivalen 2022 er FNs Bærekraftsmål og hvordan vi kan knytte målene opp til karriereveiledning. 

Bærekraftig karriereveiledning

Vi får besøk av Kristine Winjevoll i Innlandet fylkeskommune, og Geir Syvertsen i Viken fylkeskommune. De er opptatt av tema, og har skrevet artikkelen Ingen skal utelates

Gled deg til å høre og se dem i samtale rundt hovedtema for Karrierefestivalen 2022. De vil både utfordre og inspirere alle som jobber med karriereveiledning, og gi oss frempek på fokus på Karrierefestivalen 2022! 

Da er det bare å fylle kaffekoppen og logge seg på kl 0830 mandag 17.januar. Vi er i gang! 

Meld deg på arrangementet via Karrierefestivalen på Facebook, og få påminnelse før vi starter. Opptak av arrangementet vil også bli lagt ut her og på hjemmesider.